Как да деактивирате автоматичното подновяване за единична поръчка

  1. Влезте във вашия акаунт в SSL.com.

  2. Щракнете върху Табло връзка в менюто.

  3. Превъртете надолу и щракнете върху фактуриране връзка.

  4. Изберете поръчката, която да бъде деактивирана за автоматично подновяване.

  5. Щракнете върху деактивирайте автоматичното подновяване бутон.

  6. Когато бъдете подканени да потвърдите действието за деактивиране на автоматичното подновяване, щракнете върху бутона OK.

  7. Проверете два пъти дали деактивирането на автоматичното подновяване е извършено успешно.

След като бъдете подканени да потвърдите действието, деактивирайте автоматичното подновяване бутонът ще се промени на активирате автоматичното подновяване. Това означава, че успешно сте деактивирали автоматичното подновяване за вашата поръчка.

Бъдете информирани и защитени

SSL.com е глобален лидер в киберсигурността, PKI и цифрови сертификати. Регистрирайте се, за да получавате най-новите новини от индустрията, съвети и съобщения за продукти от SSL.com.

SSL.com

Ще се радваме на вашите отзиви

Попълнете нашата анкета и ни кажете какво мислите за скорошната си покупка.

Преглед на поверителността
SSL.com

Този уебсайт използва бисквитки, за да можем да ви предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване. Информацията за бисквитките се съхранява във вашия браузър и изпълнява функции, като ви разпознава, когато се върнете на нашия уебсайт и помага на нашия екип да разбере кои секции от уебсайта ще намерите най-интересните и полезни.

За повече информация прочетете нашата Декларация за бисквитки и поверителност.

Бисквитки на трети страни

Този уебсайт използва Google Analytics & Статброяч за събиране на анонимна информация като броя на посетителите на сайта и най-популярните страници.

Поддържането на тези бисквитки ни помага да подобрим нашия уебсайт.

Покажи детайли