See juhend aitab teil kasutajaid oma saidile kutsuda Meeskond ning pakub ka üksikasjalikku teavet rollide määramise, kasutajate haldamise ja kasutajate eemaldamise kohta.
Kutsu kasutajaid
Meeskond on kasutajate, tellimuste, tehingute, kinnituste ja saidi pitserite loogiline rühmitus. See loogiline rühmitus muudab organisatsiooni või osakonna varade haldamise lihtsamaks. Kuigi igal meeskonnal võib olla palju kasutajaid, on sellel alati üks määratud kasutaja omanik sellest meeskonnast.
. omanik omab täielikku kontrolli selle meeskonna üle ja võib kutsuda teisi inimesi selle meeskonnaga liituma rollid. Omanik saab igal ajal lisada, eemaldada või muuta kasutaja rolli meeskonnas.
Täiendava kasutaja kutsumine oma meeskonda on lihtne protsess. Kõigepealt peate sisse logima soovitud kasutajakontole:
Kui kuulute rohkem kui ühte meeskonda, kasutage soovitud meeskonna valimiseks rippmenüüd „Praegune meeskond”:

Kui olete oma meeskonna valinud, minge vahekaardile Kasutajad ja klõpsake nuppu Kutsu kasutaja:
Määrake e-posti aadress, millele meeskonna kutse saab. Selle vormi abil saate vahetada rollid mitme meeskonna vahel (vajadusel) või määrata individuaalne meeskond. Siit saab uusi kasutajaid lisada ja neile rollid määrata:
Kui olete uuele meeskonnaliikmele rollid määranud, klõpsake meeskonna kutse saatmiseks nuppu "Kutsu". Ribareklaam annab teile teada, kui kutse on saadetud:
Kutsutud kasutaja saab ka automatiseeritud teate.
Määrake rollid
A Roll piirab Kasutajat konkreetsete funktsioonidega. Kasutajale määratud rolle saab hiljem muuta.
Võidakse määrata järgmised rollid:
- Konto administraator - roll, mis annab meeskonnas kõik õigused, välja arvatud võimalus omanikku eemaldada / muuta.
- Arveldamine - Roll, mis võimaldab hallata meeskonna finantsaspekte, näiteks tehinguid, arveldusprofiile ja tagasimakseid.
- Installer - roll kasutajatele, kelle ülesandeks on sertifikaatide allalaadimine ja installimine.
- Kasutajate haldur - vaikimisi kuuluv roll, mis on määratud meeskonna algsele kasutajale ja millel on absoluutne kontroll ja võim meeskonna üle.
- Valideerimine - roll, mis võimaldab sertifikaatide valideerimise ülesandeid, sealhulgas dokumentide üleslaadimist ja muid valideerimise samme.
Kasutajate haldamine
Kasutaja rollide värskendamiseks minge vahekaardile Kasutajad ja valige Kasutaja. Klõpsake luupi ja klõpsake jaotises „Halda kontot” nupul „Muuda rolle”
Lehel „Muuda rolle” on omanikul võimalus kasutaja rollid üle kirjutada, lisada ja eemaldada. Kui kasutaja on mitme teie juhitava tiimi liige, võite nad mitme meeskonna rollide muutmiseks väljale „Tiim (id)” lisada. Selle demo puhul eeldame, et kasutaja on ainult ühe teie tiimi liige.
Kõigepealt klõpsake rippmenüü noolt ja määrake muutmise tüüp. Valikud on järgmised:
- lisama - Määrab valitud uue (d) rolli (d) kasutajale, säilitades samas olemasolevad rollid.
- Üle kirjutada - Määrab valitud roll (id) olemasolevate rollide asendamiseks.
- eemalda - Eemaldab valitud rolli (d), ülejäänud olemasolevad rollid jäävad alles.
Järgmisena võite muuta kasutaja rolli, klõpsake soovitud rolli (de) kõrval asuval kastil. Kui valite Account_admin, tühistatakse kõigi muude rollide valik ja vastupidi.

Kasutajate eemaldamine
Kasutaja täielikuks eemaldamiseks minge vahekaardile Kasutajad ja leidke kasutaja. Seejärel klõpsake luupi ja klõpsake käsku „eemalda kasutaja sellelt kontolt”.
HOIATUS. Kasutaja eemaldamisel pole kinnitusdialoogi.

Kui kasutaja on eemaldatud, kuvatakse ekraani ülaservas teade (sarnane rollide vahetamisel ilmuva teatega) ning nii meeskonna omanik kui ka kasutaja saavad mõlemad meilisõnumi juurdepääsu muutumisest.





