Veelgestelde vragen: levenslange SSL-certificaatlimiet van 27 maanden

update: Vanaf 1 september 2020 is de maximale levensduur van SSL /TLS certificaten is beperkt tot 398 dagen. Gelieve te lezen deze blog post voor volledige informatie.

Sinds 1 maart 2018 is de maximale duur van openbaar vertrouwde SSL /TLS certificaten uitgegeven door alle Certificaatautoriteiten, inclusief SSL.com, is ingesteld op 825 dagen (ongeveer 27 maanden). Echter, SSL.com blijft onze klanten certificaatbundels aanbieden met een dekking tot vijf jaar. Voor bestellingen van meer dan 27 maanden, geven we gratis vervangende certificaten uit bij het verstrijken en opnieuw valideren van het eigendom van de site gedurende de duur van de certificaatbestelling. Op deze manier kunt u blijven profiteren van meerjarige kortingen, terwijl u toch voldoet aan de CA / Browser Forum-vereisten.

Opmerking: driejarige certificaten die vóór 1 maart 2018 zijn afgegeven, blijven onaangetast en blijven geldig gedurende hun volledige looptijd. De huidige regelgeving en termijnlimieten zijn alleen van toepassing op certificaten die na die datum zijn afgegeven.
Dank je voor het kiezen SSL.com! Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via support@ssl.com, 1-SSL-Certificaat (1-775-237-8434) of gebruik gewoon de Live Chat-optie rechts onderaan deze pagina.