Wat betekent de foutmelding "De pagina kan niet worden weergegeven" (kan geen server- of DNS-fout vinden)?

Er zijn verschillende dingen die deze vage foutmelding kunnen veroorzaken. De meest voorkomende redenen die we hebben gezien, zijn de volgende:

• Een firewall of router blokkeert de toegang tot uw netwerk op poort 443.
  • De privésleutel voor uw certificaat komt niet overeen of is niet correct gekoppeld aan het certificaat.
  • De DNS-vermeldingen voor de website zijn onjuist geconfigureerd.
  • De webserver is niet geconfigureerd om te draaien op poort 443 voor https-verzoeken.
  • De website is niet de standaard IIS-website en is niet gebonden aan een IP-adres voor https-verzoeken. (IIS stelt dit standaard in op "All Unassigned").