FAQ: Aan de slag met uw EV Code Signing-certificaat

Nu je een nieuw YubiKey FIPS-token hebt ontvangen bij je EV Code-ondertekening certificaat per post, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat u vervolgens moet doen. Deze FAQ beantwoordt veelgestelde vragen over hoe u aan de slag kunt met uw nieuwe certificaat en USB-token.

SSL.com's EV Code-ondertekening certificaten bieden Windows 10 code-ondertekening in de kernelmodus en een onmiddellijke verbetering van de SmartScreen-reputatie, allemaal voor zo laag als $ 240.00 per jaar. Ze worden veilig bezorgd YubiKey FIPS USB-tokens met tweefactorauthenticatie.

BESTEL NU

Hoe gebruik ik mijn EV Code Signing-certificaat om bestanden te ondertekenen?

Om bestanden te ondertekenen met uw EV Code Signing-certificaat, steekt u simpelweg het token in uw computer, volgt u de stappen van uw software voor het ondertekenen van de code en voert u uw YubiKey-pincode in.

• Voor instructies over het gebruik van Microsoft SignTool en SSL Manager met uw EV Code Signing-certificaat, raadpleeg onze how-to, Uw Code Signing-certificaat gebruiken.
• Voor instructies over het gebruik van uw EV-codeondertekeningscertificaat met Java raadpleegt u onze Handleiding voor ondertekening van Java-codes.

Hoe gebruik ik mijn EV Code Signing-certificaat om Windows-stuurprogramma's te ondertekenen?

Het ondertekenen van stuurprogramma's voor de kernelmodus en de gebruikersmodus in Windows 10 vereist registratie met het Windows Hardware Dev Center-programma. Na u teken uw chauffeur met uw EV-certificaat moet het ter ondertekening door Microsoft worden ingediend bij het Hardware Dev Center. Raadpleeg de documentatie van Microsoft voor volledige informatie:
Vereisten voor het ondertekenen van code in de kernelmodus
Ga aan de slag met het hardware-dashboardprogramma
Registreer u voor het hardwareprogramma

Kan ik een documentondertekening installeren of S/MIME certificaat op mijn YubiKey?

Ja! De 3.0-release van SSL.com's SSL Manager laat Windows-gebruikers veilig sleutelparen genereren, bestellen EV Code-ondertekening als Bedrijfsidentiteit certificaten, en installeer certificaten rechtstreeks op hun YubiKey van de applicatie.

U kunt ook sleutelparen genereren en certificaten beheren op uw YubiKey met Windows-, macOS- en Linux-computers via Yubico's YubiKey-manager toepassing. Lees voor meer informatie Sleutelgeneratie en attestatie met Yubikey.

EV Code Signing-certificaten van SSL.com kan nu worden ingeschreven in eSigner, de cloudgebaseerde code en documentondertekeningsservice van SSL.com. Gelieve te lezen EV-codeondertekening op afstand met eSigner voor volledige details over aanmelden en het gebruik van eSigner, of klik op de onderstaande knop voor algemene eSigner-informatie en prijzen.