Wat is de algemene naam?

Voordat je je kunt inschrijven voor een SSL-servercertificaat, moet u een genereren Verzoek tot ondertekening van een certificaat (CSR) van uw webserversoftware. Tijdens de oprichting van de CSRmoeten de volgende velden worden ingevuld: Organisatie (O), Land (C), Staat (S), Plaats (L) en Algemene naam (CN). De Gemeenschappelijke naam veld wordt vaak verkeerd begrepen en onjuist ingevuld.

Certificaat nodig? SSL.com heeft u gedekt. Vergelijk hier de opties om de juiste keuze voor u te vinden, vanaf S/MIME en codeondertekeningscertificaten en meer.

BESTEL NU

De Gemeenschappelijke naam bestaat typisch uit Host + domeinnaam en zal eruit zien www.yoursite.com or yoursite.com. SSL-servercertificaten zijn specifiek voor de algemene naam waaraan ze zijn verstrekt op hostniveau.

De algemene naam moet hetzelfde zijn als het webadres waartoe u toegang krijgt wanneer u verbinding maakt met een beveiligde site. Bijvoorbeeld een SSL-servercertificaat voor het domein domain.com ontvangt een browserwaarschuwing als u een site met de naam bezoekt www.domain.com or secure.domain.comzoals www.domain.com en secure.domain.com verschillen van domain.com. U zou een. Moeten maken CSR voor de juiste algemene naam.

Opmerking: Zie voor voorbeelden van browserfoutmeldingen als gevolg van een onjuiste algemene naam dit artikel.

Standaard alle Basic, wildcard en Enterprise-EV certificaten besteld bij SSL.com worden automatisch toegevoegd www. naar elke geregistreerde domeinnaam. U kunt dus beveiligen www.domain.com bij het automatisch invullen van het veld Algemene naam - voer gewoon uw eigen veld in domain.com en uw certificaat dekt automatisch domain.com EN www.domain.com.

Wanneer een certificaat wordt gebruikt op een intranet (of intern netwerk), kan de algemene naam één woord zijn en kan het ook de naam van de server zijn.