Sitepictogram SSL.com

Hoe kan ik subdomeinen toevoegen aan mijn certificaat?

SSL.com biedt verschillende certificaten die de subdomeinen van uw site kunnen beschermen. Dit omvat de wildcard certificaat en DWU-certificaat.

Als u subdomeinen aan uw SSL.com UCC-certificaat wilt toevoegen, moet u dat doen opnieuw verwerken uw certificaat. Wanneer u uw certificaat opnieuw verwerkt en uw CSR, selecteer de aanvullende subdomeinen die u wilt beschermen. Uw certificaat beschermt alle geselecteerde domeinen.

Bedankt voor het kiezen van SSL.com! Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail op Support@SSL.com, bel 1-877-SSL-SECURE, of klik gewoon op de chatlink rechtsonder op deze pagina. U kunt ook antwoorden op veel voorkomende ondersteuningsvragen vinden in onze kennis basis.
Verlaat de mobiele versie