Kan ik een * .subdomain.domain.com Wildcard maken? Hoe zit het met *. *. Subdomein.com?

We hebben onlangs een vraag ontvangen van een SSL.com-klant met een bestaand wildcard-certificaat:

"We hebben een wildcard bij je - *.mydomain.com. Ik moet gebruiken https://www.subdomain.mydomain.com or *.*.mydomain.com. Is er een manier om dit te doen? Moet ik nog een wildcard kopen? "

Een jokerteken IS vereist, maar we kunnen de functionaliteit van deze klant naar wens uitbreiden (en tegelijkertijd geld besparen).

Deze klant stelde eigenlijk twee vragen - can www.subdomain.mydomain.com worden beschermd (ja) en kan een jokerteken worden uitgegeven *.*.mydomain.com (Nee).

Er zijn geen jokertekens op meerdere niveaus, met twee jokertekenniveaus (zoals *.*.mydomain.com) aangezien geen enkele browser deze configuratie herkent. Trouwens, een patroon als www.*.mydomain.com kan ook niet worden gebruikt voor een wildcard-certificaat, omdat het jokerteken het meest linkse element moet zijn.

Deze klant kan echter zeker dekking bieden www.subdomain.mydomain.com (en alle andere subdomeinen overgebouwd subdomain.mydomain.com) door te upgraden naar een DWU-certificaat met de volgende domeinen aangevraagd:

• mydomain.com
  • *.mydomain.com
  • *.subdomain.mydomain.com

In deze opstelling is het nieuwe wildcard certificaat For *.subdomain.mydomain.com zou beschermen www.subdomain.mydomain.com (en, zoals opgemerkt, elk ander subdomein waarop is voortgebouwd subdomain.mydomain.com).

U kunt een onbeperkt aantal jokertekencertificaten toevoegen aan de UCC-SSL voor $ 129 per jaar, en de prijs wordt naar rato berekend voor eventuele toegevoegde jokertekens (zodat u de helft van die prijs betaalt voor websites die in zes maanden worden toegevoegd, enz.). De totale prijs voor de nieuwe installatie van deze specifieke klant zou $ 435 zijn, maar we zouden elke prijs toepassen bestaand betalingen voor hun wildcard SSL naar het nieuwe UCC-certificaat.

(Zoals aanbevolen geeft deze configuratie ook bescherming aan mydomain.com, maar je zou een alternatief domein kunnen kiezen om te beschermen voor dezelfde prijs.)

We kunnen elke gewenste SSL-configuratie aanpassen op SSL.com - neem gewoon contact met ons op via Support@SSL.com of via de chatlink op deze pagina en wij zoeken de oplossing die u nodig heeft.

Ondertekening van documenten, ondertekening van codes, eSealing en meer met eSigner! Klik hieronder voor meer info.

lees meer