Moet ik domeinvalidatie (DV) herhalen voor subdomeinen?

Dus je hebt een SSL /TLS certificaat en uw basisdomein gevalideerd, maar nu heeft u certificaten nodig voor aanvullende subdomeinen. Kunt u uw vorige validatie opnieuw gebruiken of moet u het proces herhalen?

• Als je hebt gevalideerd example.com, Je niet moet domeinvalidatie doorlopen voor een nieuwe CSR heeft gewacht info.example.com (of een ander subdomein van example.com) tenzij de oorspronkelijke validatie is verlopen. (Opmerking: DV is 825 dagen geldig tussen validaties.)
  • Als u info.example.com aan de CSR van een eerder afgegeven certificaat met betrekking tot example.com (bijvoorbeeld wanneer het opnieuw verwerken van een certificaat met meerdere domeinen), u Niet doen moet door domeinvalidatie gaan voor info.example.com tenzij de oorspronkelijke validatie is verlopen.
  • Echter, in beide bovenstaande gevallen, als uw initiële validatie voor was info.example.com, Je do moet door domeinvalidatie gaan voor example.com or www.example.com (maar niet voor www.info.example.com).
Opmerking: Als u een nieuwe domeinnaam toevoegt wanneer het opnieuw verwerken van een certificaat met meerdere domeinen en als u de CNAME- of opzoekvalidatiemethode wilt gebruiken, moet u een nieuwe CNAME of een nieuw bestand aanmaken voor validatie. Deze DV-methoden vereisen beide een unieke waarde die is opgenomen in de CNAME of het bestand.