Ik heb een melding ontvangen dat mijn certificaat verloopt. Hoe verleng ik?

Als u een bericht heeft ontvangen dat uw SSL.com-certificaat verloopt of dat het is verlopen, dan moet u dat certificaat vernieuwen. Klik hiervoor op de verstrekte link naar de verlenging of kopieer en plak deze in de adresbalk van uw browser. U wordt dan naar de bestelpagina voor verlenging geleid. De bestelpagina voor verlenging selecteert hetzelfde certificaattype als uw vorige certificaat en vult het formulier in met dezelfde SAN-vermeldingen als uw vorige certificaat.

Raadpleeg deze gedetailleerde instructies op hoe u uw verlopen of aflopende SSL kunt verlengen /TLS certificaat(S).

Dat kan ook gewoon log in op uw SSL.com-account. Nadat u bent ingelogd, worden uw certificaten aan de rechterkant van de pagina weergegeven. Alle certificaten die binnenkort verlopen (of al verlopen zijn) hebben een link naar "Renew". Klik op deze link en bevestig uw bestelling. Onthoud dat vernieuwingen als nieuwe certificaatinstallaties zijn. U moet het vernieuwde SSL-certificaat installeren.

U kunt ook e-mailadressen wijzigen of toevoegen voor uw vervalherinneringen - zie dit artikel voor meer informatie.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op "Wachtwoord vergeten?" link om een ​​nieuw tijdelijk wachtwoord naar u te e-mailen. Vergeet niet om uw wachtwoord te wijzigen nadat u bent ingelogd.

Als u uw gebruikersnaam niet meer weet of andere vragen heeft, kunt u ons mailen op Support@SSL.com en we zullen u graag helpen.