Organisatie validatie (OV) en Individuele validatie (IV) certificaten - ook bekend als Hoge zekerheid certificaten - vereisen validatie van een organisatie of individu identiteit en adres vóór uitgifte.

• Voor website-eigenaren, een SSL.com Hoge zekerheid certificaat geeft bezoekers van uw site een extra niveau van vertrouwen in uw aanwezigheid op het web en uw product.
  • Enkele andere soorten certificaten, zoals Code ondertekening en NAESB certificaten, vereisen altijd OV of IV voor uitgifte.
Op zoek naar informatie over certificaatverlenging? Gelieve te lezen EV-, OV- en IV-certificaten vernieuwen.

Documenten voor validatie

• Om een ​​OV- of IV-certificaat te valideren en af ​​te geven, moet SSL.com uw identiteit, fysiek adres en telefoon nummer via verifieerbare online bronnen en / of geldige verificatiedocumenten.
  • De exacte vereiste documentatie verschilt naargelang de aanvrager een bedrijf of organisatie, of individueel:

OV-documentatie

Voor ondernemingen or organisaties geldige opties zijn:

• Een link naar een overheid Agentschap in de jurisdictie van de aanvrager juridische creatie, bestaanof herkenning.
  • Een link die uw informatie verifieert in een database van derden die periodiek wordt bijgewerkt en beschouwd als een Betrouwbare gegevensbron. Voorbeelden zijn:
    • Dun & Bradstreet
      Opmerking: het gebruik van een Dun & Bradstreet-nummer (ook bekend als een DUNS- of Duns-nummer) helpt SSL.com de validatie en uitgifte van certificaten te versnellen. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie in Dun & Bradstreet is correct en up-to-date voordat u deze optie gebruikt. U kunt uw DUNS-nummer rechtstreeks met uw bedrijfsgegevens invoeren wanneer u uw certificaat bestelt:
      duns nummer
    • Stofzuigers
    • Beter Business Bureau
    • VK - Gov.uk's Companies House
  • Voor OV-code ondertekening alleen certificaten, als het bedrijf of de organisatie jonger is dan drie jaar, is ook een scan van het door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs van de certificaataanvrager vereist.

In de meeste gevallen hoeven bedrijven en organisaties geen documenten naar hun bestelling te uploaden, maar kunnen ze gewoon een URL opgeven aan het ondersteuningspersoneel van SSL.com. U kunt uw link indienen via een e-mail naar Support@SSL.com, of door de chatlink in de rechter benedenhoek van de SSL.com website te gebruiken.

In sommige gevallen kan SSL.com aanvullende ondersteunende documenten vragen alvorens een certificaat uit te geven.

IV Documentatie

Handmatige validatie

Voor handmatige validatie van een individuele persoon identiteit, moeten de volgende gegevens worden ingediend:

• Een scan van de voorkant van een geldige, door de overheid uitgegeven identiteitskaart met foto of paspoort-ID-pagina. Het ID-nummer mag verborgen zijn, maar we moeten uw naam, adres, geboortejaar en foto.
  • Een scan van de achterkant van de door de overheid uitgegeven ID-kaart of paspoort ID-pagina.
  • Een foto van jezelf met het door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs naast je gezicht zodat je gezicht kan worden vergeleken met de afbeelding op de ID. De foto moet minimaal 5 megapixels (MP) zijn - de meeste huidige smartphones kunnen een afbeelding van 5 MP of meer leveren.

Geautomatiseerde validatie

eSigner is geïntegreerd met Jumio om een ​​geautomatiseerd proces voor identiteitsverificatie te bieden. Jumio is een AI-platform dat identiteitsverificatie op een computer en/of mobiel apparaat mogelijk maakt met behulp van kunstmatige intelligentie en biometrie. Bekijk dit artikel voor gedetailleerde instructies over het gebruik van Jumio: Geautomatiseerde identiteitsvalidatie met Jumio.

In sommige gevallen kan SSL.com aanvullende ondersteunende documenten vragen alvorens een certificaat uit te geven.

IV + OV-validatie

SSL.com biedt nu IV + OV-validatie die zowel de organisatorische identiteit van een OV als de persoonlijke identiteitsvalidatie van een IV combineert.

Use cases, zoals het beveiligen van communicatie met medewerkers op individueel niveau of het beperken van toegang tot kritieke systemen tot bepaalde personen binnen een organisatie, worden beantwoord met een certificaat dat is uitgegeven met beide validatietypen. Personen die in het bezit zijn van een IV + OV-certificaat kunnen niet alleen hun persoonlijke identiteit bewijzen, maar ook dat ze daadwerkelijk behoren tot of een bepaalde organisatie vertegenwoordigen.

Onze huidige IV + OV-certificaten zijn als volgt weergegeven:

Terugbelverzoeken

We nemen telefonisch contact met u op nadat bovenstaande informatie is beoordeeld. EEN succesvol contact via een geverifieerd telefoonnummer is vereist een OV- of IV-certificaat af te geven. Lees alstublieft onze how-to Terugbelverzoeken voor OV-certificaten voor volledige informatie over deze procedure. Na een succesvolle callback wordt uw certificaat uitgereikt en krijgt u per e-mail bericht wanneer het beschikbaar is.

SSL.com-klanten die een OV SSL /TLS certificaat zal per direct ontvang een DV-certificaat na het doorlopen van de standaard domeinvalidatie werkwijze. Dit certificaat dient als tijdelijke aanduiding, zodat u uw website meteen kunt beveiligen. Uw OV-certificaat wordt afgegeven zodra alle verificatiestappen zijn afgerond en bevestigd.

Video: validatievereisten voor OV-, IV- of EV-certificaten