Tevredenheidsgarantie Restitutiebeleid

Onze 30 dagen garantie

Alle digitale certificaatproducten van SSL.com worden geleverd met een onvoorwaardelijke 30 dagen geld-terug-garantie. Als het certificaat dat u koopt niet werkt zoals gepland of per ongeluk is gekocht of u bent op een of andere manier ontevreden over uw certificaat (en in het geval van een EVCS/ OVCS-certificaat is het niet gebruikt voor ondertekening), laat het ons dan binnen 30 dagen van uitgifte en we zullen de volledige prijs van uw aankoop op verzoek terugbetalen. Het is wat we beloven en het is wat we doen.

Annuleringen en accountkrediet

Naar goeddunken van SSL.com kan accounttegoed worden gegeven voor annuleringen buiten het terugbetalingsbeleid. Voor upgrades (of vervanging van een digitaal certificaat voor een hogere waarde) worden eventuele servicekosten kwijtgescholden.

Fysieke apparaten

Fysieke apparaten zoals hardwaretokens worden niet gerestitueerd. Als een bestelling met een fysiek apparaat wordt geannuleerd, worden verzonden apparaten als onherstelbaar beschouwd en wordt de waarde van het apparaat (plus verzending en verwerking) niet terugbetaald. Als het apparaat niet is verzonden, wordt het als herstelbaar beschouwd en komt het in aanmerking voor restitutie.

Extended Validation Code Signing (EVCS) en Organization Validation Code Signing (OVCS) certificaat

Extended Validation Code Signing (EVCS) of Organization Validation Code Signing (OVCS) certificaten worden niet gerestitueerd als ze zijn gebruikt. Als een bestelling met een EVCS- of OVCS-certificaat wordt geannuleerd terwijl het certificaat is gebruikt om een ​​aanvraag of code te ondertekenen, komt deze niet in aanmerking voor restitutie.

Zoals altijd, als u vragen heeft over dit beleid of iets anders, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam via e-mail Support@SSL.com, bellen 1-877-SSL-SECURE, of klik op de chatlink rechtsonder in dit scherm.