Wat is het ACME-protocol?

Automated Certificate Management Environment (ACME) is een standaardprotocol voor het automatiseren van domeinvalidatie, installatie en beheer van X.509-certificaten. Het ACME-protocol is ontworpen door de Internet Security Research Group en wordt beschreven in IETF-RFC 8555. Als een goed gedocumenteerde, open standaard met veel beschikbare clientimplementaties, wordt ACME algemeen aangenomen als een automatiseringsoplossing voor bedrijfscertificaten.

Kan ik ACME gebruiken om SSL /TLS certificaten van SSL.com?

Ja! Gelieve te lezen SSL /TLS Uitgifte en intrekking van certificaten met ACME als ACME SSL /TLS Automatisering met Apache en Nginx voor meer informatie.

Wat is de levensduur van SSL /TLS certificaten gekocht bij SSL.com via ACME?

Alle certificaten uitgegeven door SSL.com via het ACME-protocol hebben een levensduur van één jaar.

Welke soorten certificaten kan ik bij SSL.com met ACME bestellen?

De volgende SSL /TLS certificaatproducten kunnen worden besteld via het ACME-protocol door elke SSL.com-klant:

Basis SSL
Wildcard SSL
Premium SSL
Multi-Domain UCC / SAN SSL

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de sectie over Certificaattypen en facturering uit onze ACME-gids.

Zijn de reseller- en volumeaankoopkortingen van SSL.com van toepassing op certificaten die bij ACME zijn besteld?

Ja. Deelnemers aan SSL.com's Programma voor wederverkoper en volumeaankoop ontvangen de groothandelskortingen die zijn gekoppeld aan hun reseller- en volumeaankoopniveau wanneer ze certificaten met het ACME-protocol aanvragen. Wederverkopers kunnen ook ACME-inloggegevens genereren voor hun klanten.