Wat moet ik doen als ik mijn privésleutel kwijt ben?

"Ik ben mijn privésleutel kwijt!"

De privé sleutel want je SSL.com-certificaat is natuurlijk belangrijk, maar het verliezen ervan is nog lang niet het einde van de wereld. Dus ontspan. Je komt in orde - sinds SSL.com kan elk certificaat opnieuw uitgeven die u bij ons heeft gekocht, op elk moment tijdens de gekochte looptijd van dat certificaat, als een volledig gratis service.

"Wanneer moet ik mijn certificaat opnieuw laten uitgeven?"

Een echte onderneming moet bedenken hoe ze de distributie, het ophalen en het wisselen van fysieke sloten en sleutels beheert - een bedrijf met veel werknemers en dure producten heeft meer controle nodig dan een eenpersoonskiosk op een weekendvlooienmarkt.

Evenzo zouden uw eigen omstandigheden moeten helpen suggereren hoe u met uw privésleutel moet omgaan. U moet transacties met gevoelige gegevens natuurlijk altijd beveiligen, en aangezien de privésleutel hiervoor zo belangrijk is, stelt SSL.com voor altijd Uw certificaat "opnieuw keying" als:

• A beveiligingsincident treedt op (of wordt verondersteld te hebben plaatsgevonden) op uw server (of een andere computer waarop de privésleutel wordt gebruikt of opgeslagen).
  • Een medewerker bij toegang tot uw privésleutel bladeren.
  • Het privésleutelbestand is verwijderde, vernietigd or verloren.

Het is een goede beveiligingspraktijk om uw certificaten ook regelmatig opnieuw te coderen. Nogmaals, uw schema moet de waarde weerspiegelen die u hecht aan de activa die u met het certificaat beschermt.

Bij het opnieuw kiezen, jij wil moeten een nieuwe genereren CSR (gebruik dezelfde informatie als uw oorspronkelijke verzoek) met een nieuwe privésleutel.

De privésleutel wordt niet verzonden wanneer u uw aanvraag indient CSR naar SSL.com, en noch SSL.com, noch iemand anders mag ooit toegang hebben tot uw privésleutel.

“Hoe genereer ik een nieuw CSR? "

Windows-gebruikers kunnen onze downloaden SSL Manager tools om dit proces te stroomlijnen. U kunt ook een van de gebruiken nuttige tutorial-artikelen uit onze kennisbank om u te begeleiden. (Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via livechat op SSL.com of stuur een e-mail naar Support@SSL.com.)