Wat zijn de vereisten voor SSL.com EV-certificaten?

Opmerking: Deze pagina is voor gebruikers van SSL Corp EV Roots Slechts. Gebruikers van UserTrust EV-certificaten kunnen hun vereiste documenten vinden hier..

Extended Validation (of EV) certificaten worden erkend als de hoogste standaard in internetvertrouwen. Om een ​​EV-certificaat volledig te valideren en af ​​te geven, moeten de koper verschillende stappen ondernemen, zoals hieronder beschreven.

Op zoek naar informatie over certificaatverlenging? Gelieve te lezen EV-, OV- en IV-certificaten vernieuwen.

Om uw EV-certificaat te verifiëren, dient u het drie documentitems hieronder vermeld via uw SSL.com-accountportaal.

1. A gesigneerde kopie van de EV Abonnee-overeenkomst
  2. A gesigneerde kopie van de EV-autorisatieformulier
  3. Gelieve te kiezen een van de volgende items in te dienen:
    1. Jouw bedrijf Dun & Bradstreet nummer (ook bekend als een DUNS- of Duns-nummer). Het gebruik van een DUNS-nummer helpt SSL.com de validatie en uitgifte van certificaten te versnellen. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie in Dun & Bradstreet is correct en up-to-date voordat u deze optie gebruikt. U kunt uw DUNS-nummer rechtstreeks met uw bedrijfsgegevens invoeren wanneer u uw certificaat bestelt:
      duns nummer
    2. Een bedrijfsprofiel van een andere gekwalificeerde informatiebron, zoals ZoomInfo, CrunchBaseof OpenBedrijven.
    3. Een attestbrief van een bevoegde professional (advocaat, accountant of notaris):

Als het bedrijf of de organisatie een EV-certificaat aanvraagt jonger dan 1 jaar (365 dagen), hebben we nodig:

Een scan van de voorkant van een geldige, door de overheid uitgegeven identiteitskaart met foto of paspoort-ID-pagina. Het ID-nummer mag verborgen zijn, maar we moeten uw naam, adres, geboortejaar en foto.

Een foto van jezelf met het door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs naast je gezicht zodat je gezicht kan worden vergeleken met de afbeelding op de ID. De foto moet minimaal 5 megapixels (MP) zijn - de meeste huidige smartphones kunnen een afbeelding van 5 MP of meer leveren.

Voor aanvragers van een EV Code Signing-certificaat voor eenmanszaak, een ondertekend exemplaar van de Formulier EV Eenmanszaak moet worden ingediend.

Klanten van SSL.com die een EV SSL-certificaat kopen, zullen dat wel doen per direct ontvang een DV-certificaat na het doorlopen van het standaard domeinvalidatieproces. Dit certificaat dient als tijdelijke aanduiding, zodat u uw site meteen kunt beveiligen. Uw EV-certificaat wordt afgegeven zodra de onderstaande aanvullende verificatiestappen zijn voltooid en bevestigd.

Na het verstrekken van de bovenstaande informatie aan SSL.com, zal onze controlepartner:

• Controleer het wettelijk bestaan ​​en de identiteit door de registratie van de organisatie rechtstreeks bij het oprichtende of registratiebureau te verifiëren.
    • Controleer handel / veronderstelde naam (indien nodig) - dit is alleen van toepassing als het bedrijf zaken doet onder een andere naam dan de officiële naam van hun bedrijf. De handelsnaam van het bedrijf moet zijn geregistreerd en verifieerbaar.
    • Controleer het operationele bestaan - meestal betekent dit dat wordt bevestigd dat het bedrijf een lopende actieve zichtrekening heeft bij een gereguleerde financiële instelling om te verifiëren dat het bedrijf in staat is om zakelijke activiteiten uit te voeren.
    • Controleer het fysieke bestaan via het adres van het bedrijf en het telefoonnummer van de organisatie.
    • Controleer het eigendom van het domein via een WHOIS-zoekopdracht.
    • Controleer de naam, titel, autoriteit en handtekening van de persoon / personen die betrokken is / zijn bij het aanvragen van het certificaat en akkoord gaat met de voorwaarden.
We kunnen uw EV-certificaat verstrekken alleen op succesvolle afronding van alle bovenstaande stappen - daarom heet het een Uitgebreide Validatiecertificaat.
Merk ook op dat om maximaal vertrouwen te garanderen, EV-certificaten kunnen worden besteld voor een maximaal twee jaar, en de bovenstaande validatiestappen zijn herhaald wanneer uw EV-certificaat opnieuw wordt besteld.

Video: validatievereisten voor OV-, IV- en EV-certificaten