SSL.com

Hoe valideer ik een verlopen domein opnieuw?

Vernieuwde certificaten hebben de link "Zie vernieuwing" als actie. Verlopen certificaten hebben de actie "Verlengen".

Validatie van een domeinnaam verloopt na 820 dagen, waarna deze opnieuw moet worden gevalideerd. Hier leest u hoe u een verlopen domeinvalidatie verlengt, zodat u en uw teamleden certificaten kunnen blijven bestellen bij SSL.com.

1. Ga naar uw domeinen tab in uw gebruikersaccount en identificeer de verlopen validatie.
    Verlopen domein
  2. Klik op de Toevoegen knop.
  3. Voer de domeinnaam in en klik op het Bespaar knop.
  4. U zou een waarschuwing moeten zien dat de domeinnaam is toegevoegd, en een status van Pending Validation voor het domein.
  5. Schakel het selectievakje links van de domeinnaam in en kies een domeinvalidatiemethode (DV) (cname / bestand uploaden or e-mailcode). (Zie onze Veelgestelde vragen over domeinvalidatie voor volledige details van de beschikbare methoden.)
  6. Vervolg het domeinvalidatieproces via de door u gekozen methode.
  7. Nadat de validatie is voltooid, moet uw domein 820 dagen resterend weergeven voordat hervalidatie vereist is.
Bedankt voor het kiezen van SSL.com! Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail op Support@SSL.com, bel 1-877-SSL-SECURE, of klik gewoon op de chatlink rechtsonder op deze pagina. U kunt ook antwoorden op veel voorkomende ondersteuningsvragen vinden in onze kennis basis.
Verlaat de mobiele versie